Mød eleverne

Hjem > College > Mød eleverne

– Derfor har vi valgt Fjerritslev College

Fjerritslev College er fyldt med skønne unge mennesker fra rundt omkring i hele landet, som har valgt at tage deres ungdomsuddannelse i Fjerritslev.

Her kan du møde Ida og Asbjørn – og høre hvorfor de har valgt at flytte på Fjerritslev College, og hvad de sætter pris på ved college-tilværelsen.

Ida og Louise
Ida til højre sammen med Louise, som er nabo på College

Ida Fischer Jacobsen

College-elev fra Aars

– Jeg var rigtig glad for mit år på efterskole, så da jeg hørte om College her i Fjerritslev, så jeg det som en oplagt mulighed for at starte på et gymnasium og fortsætte med at bo hjemmefra sammen med andre unge mennesker.

Jeg har valgt HF-uddannelsen, fordi jeg gerne vil gå på Uniform-linjen, hvor jeg kan få idræt på B-niveau. Og så passer det mig godt, at vi på HF ikke hele tiden bliver vurderet med karakterer, men kan vente med det, til vi afslutter fagene til eksamenerne.

Jeg elsker at være social, så jeg er med til de fleste ting, der foregår efter skoletid. Både Bacchusfesterne, fredagscafé og sport i hallen er super hyggeligt, og på College er det jo altid nemt lige at banke på hos naboen, hvis man gerne vil snakke med nogen.

Tre elever
Asbjørn i midten sammen med to klassekammerater

Asbjørn Kaa Madsen

College-elev fra Nørre Nissum

– Jeg er flyttet på College for at prøve noget helt nyt sammen med nye mennesker. Derudover har jeg valgt stedet på grund af mulig­heden for at dyrke Esport.

Jeg nyder college-tilværelsen rigtig meget! Det er en god måde at flytte hjemmefra på, hvor jeg kan have min egen lejlighed og samtidig have masser af folk omkring mig.

Jeg har hurtigt fundet gode venner, jeg hygger mig med, og jeg deltager som regel, når der arrangeres aktiviteter – fx volley­ball i hallen eller fællesspisning i fælleshuset.

På gymnasiet går jeg på STX, da jeg godt kan li’ de mange forskel­lige typer af fag, der er på uddannelsen. Matematik er favoritfaget, så jeg har valgt en studieretning, hvor jeg kan få faget på a-niveau.

Scroll to Top