By og natur

Hjem > College > By og natur

Bo i den hyggelige handelsby – og tæt på fantastiske naturoplevelser

Som college-elev bor du tæt på Fjerritslev centrum, hvor du finder et stort udvalg af dagligvarebutikker og specialforretninger samt restauranter, caféer, en biograf og flere kulturhuse.

Fjerritslev byder også på mange sportsfacili­teter som for eksempel fodboldbaner, tennisbaner, idrætshaller, svømmehal, motionscenter, golfbane, moto­­crossbane, bokseklub, en skatepark – samt nogle af landets bedste mountain­bikespor lige nord for byen.

Derudover er Fjerritslev-området særligt kendt for den flotte natur, som byen er omkranset af. Fra Fjerritslev er der blot seks kilometer til Jammerbugten med gode badestrande og 10 kilometer til Limfjorden.

Blandt områdets naturoplevelser kan nævnes Vejlernes Naturreservat, Bulbjerg, Thorup Strand, Grønnestrand, Svinkløv, Slettestrand og Fosdalen.

Kombiner din uddannelse med masser af friluftsliv

Er du vild med at være ude i naturen – så er gymnasiets tilbud FG Outdoor sikkert noget for dig!

Med FG Outdoor kan du sammen med andre elever fra gymnasiet komme med på spændende weekendture i den nordjyske natur, hvor vi vandrer, kører mountainbike, laver mad over bål – og andre gode friluftsaktiviteter.

Se nærmere på Fjerritslev

Gå på opdagelse i Fjerritslev på kortet herunder. Fjerritslev College og gymnasiet er markeret med røde prikker i den nordlige del af byen.

Scroll to Top