Elever på Fjerritslev College

Fjerritslev College = uddannelse, fællesskab og gode oplevelser

Fjerritslev College er for dig, som har lyst til at bo i et spændende ungdomsmiljø i efterskolelignende omgivelser, mens du går på gymnasiet. Herunder er en kort beskrivelse af noget af alt det, du kan se frem til som college-elev på Fjerritslev Gymnasium

Få din egen ungdomsbolig

På Fjerritslev College får du din helt egen ungdomsbolig / dit eget værelse, som du kan indrette præcis, som du har lyst til.

Fjerritslev College består af 40 nybyggede ungdomsboliger (35 flere er snart på vej) og et stort fælleshus beliggende på Skovbrynet lige ved siden af gymnasiet – samt en række hyggelige værelser på førstesalen af Fjerritslev Kro i byens centrum.

Begge college-afdelinger har hyggelige fællesrum, hvor der er mulighed for masser af socialt samvær. Der findes også fælleskøkken og faciliteter til tøjvask begge steder.

Se huslejepriser og billeder af boligerne her

Ungdomsuddannelse

Vælg mellem en STX-, HF- eller HHX-uddannelse på Fjerritslev Gymnasium.

Fællesskab og aktiviteter

Du har mulighed for at deltage i masser af aktiviteter på college efter skoletid – fx fællesspisning og aftenhygge med brætspil og fællessang. Derudover har gymnasiet frivillige aktiviteter for alle interesserede inden for bl.a. Esport, mountainbike, outdoor, fitness og musical.

Læs mere om aktiviteterne her

Morgenmad og frokost

Gymnasiet sørger for morgenmad og frokost på alle undervisningsdage. Morgen­maden spises på college, mens du får frokost fra gymnasiets kantine. Vælg fx mellem dagens varme ret, salatbaren eller en sandwich. Både morgenmad og frokost er inkluderet i prisen.

Sportsfaciliteter

Alle college-elever kan gratis benytte Fjerritslev Motionscenter, Fjerritslev Svømmehal, idrætshallen på gymnasiet samt gymnasiets mountain­bikes.

Adgang til gymnasiet efter skoletid

Du får en nøglebrik til gymnasiet, så du fx kan bruge skolens musik­lokale eller Esportslokalet efter skoletid og i weekenderne.

Tjek vores spørgsmål og svar-side

Klik her for at få svar på alle dine spørgsmål om Fjerritslev College

Hvis du gerne vil vide mere – og måske booke en rundvisning – er du meget velkommen til at kontakte vores college-personale

Lene Mogensen

Lene Mogensen

Uddannelsesleder og college-ansvarlig

Kontakt Lene angående rundvisning og optagelse på Fjerritslev College

Telefon 30 22 00 41
lm@fjerritslev-gym.dk

Steffen Krøyer

Steffen Krøyer

College-pædagog

Kontakt Steffen om alt det praktiske vedrørende dagligdagen på Fjerritslev College

Telefon 41 62 15 40
sk@fjerritslev-gym.dk