Elever på Fjerritslev College

Fjerritslev College = uddannelse, fællesskab og gode oplevelser

Her er en kort beskrivelse af noget af alt det, du får som college-elev på Fjerritslev Gymnasium

Få din egen ungdomsbolig

På Fjerritslev College får du din helt egen ungdomsbolig / dit eget værelse, som du kan indrette præcis, som du har lyst til. Begge college-afdelinger har hyggelige fællesrum, hvor der er mulighed for masser af socialt samvær.

Se huslejepriser her

Ungdomsuddannelse

Vælg mellem en STX-, HF- eller HHX-uddannelse på Fjerritslev Gymnasium.

Fællesskab og sjove aktiviteter

Du har mulighed for at deltage i masser af aktiviteter på college efter skoletid – fx fællesspisning og aftenhygge med brætspil og fællessang. Derudover har gymnasiet frivillige aktiviteter for alle interesserede inden for bl.a. Esport, mountainbike, outdoor, fitness og musical.

Morgenmad og frokost

Gymnasiet sørger for morgenmad og frokost på alle undervisningsdage. Morgen­maden spises på college, mens du får frokost fra gymnasiets kantine. Vælg fx mellem dagens varme ret, salatbaren eller en sandwich. Både morgenmad og frokost er inkluderet i prisen.

Køkken

På Fjerritslev College finder du et fælleskøkken, hvor du kan lave mad. Der er desuden flere køle- og fryseskabe til dine madvarer.

Tøjvask

Du har adgang til både vaskemaskine og tørretumbler.

Sportsfaciliteter

Alle college-elever kan gratis benytte Fjerritslev Motionscenter, Fjerritslev Svømmehal, idrætshallen på gymnasiet samt gymnasiets mountain­bikes.

Adgang til gymnasiet efter skoletid

Du får en nøglebrik til gymnasiet, så du fx kan bruge skolens musik­lokale eller Esportslokalet efter skoletid og i weekenderne.

College-trøje

Som college-elev får du en flot trøje trøje med logo og autografer.