Glæd dig til et skoleår fyldt med oplevelser

Uanset om du er til fest og farver, sang og musik, faglige udfordringer eller sportslige udfoldelser – så er der masser af aktiviteter at deltage i året rundt på FG!

Svinkløvdag

En fast tradition på FG er Svinkløvdagen i august/september, hvor vi flytter undervisningen ud i naturen. Eleverne inddeles i hold på tværs af årgange og skal dagen igennem rundt i området ved Svinkløv, hvor lærerne er klar med sjove opgaver. Tilbage på gymnasiet står aftenen på grill-hygge.

cafe-2016

Café

Findes der noget bedre end at skyde weekenden i gang med en fredagscafé? Vores café-udvalg sørger for øl, kage og ikke mindst hyggelig stemning for alle, som har lyst til at være med.

Sportevents

Som elev på FG kan du deltage i adventureraces, MTB-løb og lignende. Vi har de seneste år haft hold med i Videbæk Adventures, Thy 6 timers MTB og vores eget Fjerritslev Adventure Challenge. Vi deltager desuden i både fodbold- og håndboldturneringer i nordjysk gymnasieregi.

bacchusfest-fg

Bacchusfest

Fire gange om året inviterer Bacchus-udvalget til elevfest på gymnasiet. Ofte er der hyret en kendt kunstner til at stå for den musikalske underholdning. Der er garanti for god stemning – og festerne er altid en oplagt mulighed til at danne nye venskaber.

studietur-malta-2017

Studierejser

I løbet af dine år på FG vil du komme på mindst én udenlandsrejse samt mindst én mindre indenrigsekskursion.

Derudover bliver der mulighed for at tage med skolens bus på virksomhedsbesøg, besøg på andre uddannelsesinstitutioner og lignende.

juleafslutning-2016

Juleafslutning

Gennem hele december er gymnasiet pyntet op med adventskrans og juletræ – og inden vi går på juleferie, holdes der en festlig og stemningsfuld afslutning for alle elever med julesange og underholdende indslag.

julevolley-2016

Julevolley

Ingen jul uden Julevolley! Her mødes både nuværende og tidligere FG-elever til en venskabelig volleyball­turnering i gymnasiets sportshal.

musical-2016

Musical

Er du vild med sang, musik eller skuespil – så har du mulighed for at deltage i den årlige musicalopsætning. FG har en stolt musicaltradition, og det er altid et tilløbsstykke, når forestillingerne løber af stablen i gymnasiets smukke Glassal.

georg-mohr-2016

Faglige konkurrencer

I løbet af året har du mulighed for at være med i matematikkonkurrencen Georg Mohr, komme med på sprogcamp og deltage i andre faglige konkurrencer på højt niveau. 

skitur-2017

Skitur

Hvert år i vinterferien kan du tage med dine gymnasievenner på skitur til et lækkert skisports­område i Alperne.

fgfit-2016

FG FIT

FG FIT er et gratis motionstilbud for alle elever og lærere på gymnasiet. Træningen er et mix af Cross Fit og HIIT (High Intensity Interval Training).

lan-party-2016

LAN PARTY

Gymnasiet inviterer hvert forår til LAN PARTY, hvor både nuværende og tidligere FG-elever samt alle andre computerspilsinteresserede er velkomne.

FG Battle

Tør du dyste mod gymnasiets lærere i en utraditionel udfordring? Så meld dig når der er FG Battle, hvor vores lærere viser deres skjulte talenter frem.

frikvarterskoncert-2017

Frikvarterskoncerter

Med jævne mellemrum giver vores musikelever et par numre i spisepausen. Som musikelev får du desuden mulighed for at spille på en lille turné rundt på egnens skoler.

Gallafest

Et af de tilbagevendende højdepunkter på FG er Gallafesten, som finder sted hvert forår. Festlighederne starter med, at afgangseleverne danser Les Lanciers med familie og venner på tilskuerrækkerne – hvorefter aftenen fortsætter med lækker mad, god musik og masser af hygge.

fg-mtb-2017

FG MTB

Med FG MTB får du mountainbike-tekniktræning og mulighed for at køre på de gode MTB-spor lige nord for gymnasiet.

Fodboldturnering

Den årlige FG-fodboldturnering er altid et hit. Der spilles både en pige- og en drengerække, og lærerkollegiet stiller hver gang op med et slagkraftigt hold. Hvis vejret er godt, kombineres fodboldturneringen med en fredagscafé i det fri.

awardshow-2017

Awardshow

Før afgangseleverne går på læseferie, står de for et festligt Awardshow, hvor der bl.a. skal kåres årets lærer, årets par og årets bommert.

Studenterugen og dimission

Kulminationen på dine år på FG er selvfølgelig dagen, hvor du endelig får lov at tage studenterhuen på. Gymnasiet summer af spænding hele ugen igennem – inden der om torsdagen er officiel dimission med efterfølgende fest for alle de nyudsprungne studenter.