Glæd dig til et skoleår fyldt med oplevelser

Uanset om du er til fest og farver, sang og musik, faglige udfordringer eller sportslige udfoldelser – så er der masser af aktiviteter at deltage i året rundt på FG!

Svinkløvdag og grill-fest

En fast tradition på FG er Svinkløvdagen i starten af skoleåret, hvor vi flytter undervisningen ud i naturen. Eleverne inddeles i hold og skal dagen igennem rundt i området ved stranden i Svinkløv, hvor lærerne er klar med sjove opgaver. Tilbage på gymnasiet står aftenen på grill-hygge.

Fredagscafé på Fjerritslev Gymnasium

Café

Findes der noget bedre end at skyde weekenden i gang med en fredagscafé? Vores café-udvalg sørger for drikkevarer, kage og ikke mindst hyggelig stemning for alle, som har lyst til at være med.

Sportevents

Som elev på FG kan du deltage i både fodbold- og håndboldturneringer i nordjysk gymnasieregi. Vi har gennem de seneste år også haft elever med i Videbæk Adventures, Thy 6 timers MTB og vores eget Fjerritslev Adventure Challenge.

bacchusfest-fg

Bacchusfest

Fire gange om året inviterer Bacchus-udvalget til elevfest på gymnasiet. Ofte er der hyret en kendt kunstner til at stå for den musikalske underholdning. Der er garanti for god stemning – og festerne er altid en oplagt mulighed til at danne nye venskaber.

studietur-malta-2017

Studierejser

I løbet af dine år på FG vil du komme på mindst én udenlandsrejse samt mindst én mindre indenrigsekskursion.

Derudover bliver der mulighed for at tage med skolens bus på virksomhedsbesøg, besøg på andre uddannelsesinstitutioner og lignende.

Fællessamling på Fjerritslev Gymnasium

Fællessamlinger og fællestimer

I gymnasiets glassal er der af og til fællessamling for alle elever. Det kan være i en pause, hvor der foregår noget underholdene på scenen, eller i løbet af et undervisningsmodul, hvor vi fx kan have besøg af spændende foredragsholdere – eller af politikere, som debatterer.

Esport på Fjerritslev Gymnasium

Esport

FG Esport er CS:GO på højt niveau og et unikt fællesskab med andre Esportsudøvere. Der er træning med dygtige coaches flere gange om ugen efter skoletid – og vi har hold med i den danske Dust2-liga.

Læs mere om Esport på FG

Explorer Outdoor

Kan du li' friluftsliv, kan du melde dig på Outdoor-holdet, som flere gange om året drager på tur. Her får du fantastiske naturoplevelser – og mulighed for at opnå certificerede kompetencer inden for fx klatring, kano/kajak og basisfriluftsliv.

Læs mere om Explorer Outdoor

juleafslutning-2016

Juleafslutning

Gennem hele december er gymnasiet pyntet op med adventskrans og juletræ i fællesområdet og julepynt i klasselokalerne. Inden vi går på juleferie, holdes der en stemningsfuld og sjov afslutning for alle elever med julesange og underholdende indslag – ofte med en kendt stand-up-komiker som gæst.

julevolley-2016

Julevolley

Ingen jul uden Julevolley! Her mødes både nuværende og tidligere FG-elever til en venskabelig volleyball­turnering i gymnasiets sportshal.

Musical

Er du vild med sang, musik eller skuespil – så har du mulighed for at deltage i den årlige musicalopsætning. FG har en stolt musicaltradition, og det er altid et tilløbsstykke, når forestillingerne løber af stablen i gymnasiets Glassal.

georg-mohr-2016

Faglige konkurrencer

I løbet af året har du mulighed for at være med i matematikkonkurrencen Georg Mohr, komme med på sprogcamp og deltage i andre faglige konkurrencer på højt niveau. 

Cambridge English-logo

Cambridge English

FG er et officielt Cambridge Assessment English Preparation Centre, som kan tilbyde undervisning, der forbereder elever til at tage et Cambridge English-certifikat.

Alle elever med interesse for at blive rigtig dygtig til engelsk kan deltage i Cambridge-undervisningen, der finder sted én eftermiddag om ugen efter normal skoletid.

Læs mere om Cambridge English

Skitur

Hvert år i vinterferien kan du tage med dine gymnasievenner på skitur til et lækkert skisports­område i Alperne.

Skituren, som er åben for alle elever, arrangeres ikke af gymnasiet, men i privat regi.

fgfit-2016

FG FIT

FG FIT er et gratis motionstilbud for alle elever og lærere på gymnasiet. Træningen foregår én gang om ugen i vinterhalvåret og er et mix af Cross Fit og HIIT.

lan-party-2016

LAN PARTY

Gymnasiet inviterer hvert forår til LAN PARTY, hvor både nuværende og tidligere FG-elever samt alle andre computerspilsinteresserede er velkomne.

FG Battle

Tør du dyste mod gymnasiets lærere i en utraditionel udfordring? Så meld dig når der er FG Battle, hvor vores lærere viser deres skjulte talenter frem.

frikvarterskoncert-2017

Frikvarterskoncerter

Med jævne mellemrum giver vores musikelever et par numre i spisepausen. Som musikelev får du desuden mulighed for at spille på en lille turné rundt på egnens skoler.

Kælder-arrangementer

De hyggelige omgivelser i kælderen danner i løbet af året rammen om forskellige arrangementer som fx bankoaften, Bezzerwizzer-turnering og koncerter.

Gallafest

Et af de tilbagevendende højdepunkter på FG er Gallafesten, som finder sted hvert forår. Festlighederne starter med, at afgangseleverne danser Les Lanciers med familie og venner på tilskuerrækkerne – hvorefter aftenen fortsætter med lækker mad, god musik og masser af galla-hygge for alle skolens elever.

fg-mtb-2017

FG MTB

Med FG MTB får du mountainbike-tekniktræning og mulighed for at køre på de gode MTB-spor lige nord for gymnasiet. MTB-holdet tager på tur én gang om ugen i sommerhalvåret – og alle elever er velkomne uanset niveau!

Fodboldturnering

Den årlige FG-fodboldturnering er altid et hit. Der spilles både en pige- og en drengerække, og lærerkollegiet stiller hver gang op med et slagkraftigt hold. Hvis vejret er godt, kombineres fodboldturneringen med en fredagscafé i det fri.

Awardshow på Fjerritslev Gymnasium

Awardshow

Før afgangseleverne går på læseferie, står de for et festligt Awardshow, hvor der bl.a. skal kåres årets lærer, årets par og årets bommert.

Særlige college-aktiviteter

Hvis du flytter ind på Fjerritslev College, kan du se frem til en masse spændende og hyggelige aktiviteter efter skoletid. Mindst en gang om ugen arrangeres der frivillige fællesaktiviteter som fx fællesspisning, fællessang, brætspilshygge eller en udflugt med gymnasiets bus.

Studenterugen og dimission

Kulminationen på dine år på FG er selvfølgelig dagen, hvor du endelig får lov at tage studenterhuen på. Gymnasiet summer af spænding hele ugen igennem – inden der om torsdagen er officiel dimission med efterfølgende fest for alle de nyudsprungne studenter.