Velkommen til Fjerritslev Gymnasium

Fjerritslev Gymnasium er for dig, som har afsluttet 9. eller 10. klasse og gerne vil i gang med en gymnasial uddannelse

På FG tilbyder vi både STX, HF og HHX under samme tag i et attraktivt ungdomsmiljø.

FG er kendt for et hyggeligt og overskueligt miljø, hvor alle kender alle. De fleste af vores elever kommer fra Jammerbugt Kommune, Hannæs og Løgstør/Ranum-området – men siden etableringen af Fjerritslev College optager vi elever fra hele landet. På Fjerritslev College bor man sammen med andre gymnasieelever i efterskolelignende omgivelser, hvor der er mulighed for masser af socialt samvær før og efter skoletid.

Ud over et højt fagligt niveau med en bred vifte af studieretninger og valgfag, har du som FG-elev mulighed for at deltage i forskellige efter-skoletids-aktiviteter, som fx musical, Esport, mountainbike, fitness og friluftsliv. Du kan derudover glæde dig til fede fester, hyggelige fredagscaféer og uforglemmelige studieture.

Kontakt os

Har du spørgsmål til vores uddannelser, Fjerritslev College eller nogle af vores andre tilbud, er du altid velkommen til at ringe til os på telefon 96 50 51 00, skrive til os på fg@fjerritslev-gym.dk eller booke et besøg, hvor du kan få en rundvisning og en snak om dine muligheder.

Vi glæder os til at se dig på FG!

STX-elever

STX

STX er en treårig uddannelse, hvor du får du en bred viden om mange forskellige fag.

En STX-eksamen forbereder dig til at kunne gennemføre en videregående uddannelse.

Efter et tre måneders grundforløb vælger du den studieretning, du ønsker at følge resten af gymnasietiden.

Ud over studieretningsfagene har du mulighed for at vælge en række valgfag, så du kan opnå fagkompetencer, der er adgangsgivende til lige præcis den videregående uddannelse, du drømmer om.

HF

HF-uddannelsen er en toårig uddannelse med et bredt udbud af valgfag.

En HF-eksamen giver adgang til kortere eller mellemlange uddannelser som fx pædagog, sygeplejerske eller lærer. Ønsker du at tage en lang videregående uddannelser, skal du supplere din HF med en overbygning.

I løbet af uddannelsen kommer du i praktik inden for et af de områder, du kunne tænke dig at arbejde med senere. På den måde kan du bruge teorien fra undervisningen i praksis og blive klogere på, hvilken vej du ønsker at gå i din videre uddannelse.

HF-elever

HHX-elever

HHX

Fjerritslev Handelsgymnasium

HHX er en treårig uddannelse, som giver dig en solid og alsidig eksamen, der giver adgang til en lang række af videregående uddannelser. 

Samtidig giver en HHX-eksamen også muligheden til at komme direkte ud i erhvervslivet inden for områder som fx revision, regnskab og kontor.

Efter et tre måneders grundforløb vælger du den studieretning, du ønsker at følge resten af gymnasietiden. Vi udbyder studieretninger inden for matematik, økonomi og marketing.

Bo på Fjerritslev College

På Fjerritslev Gymnasium kalder vi os for EFTERSKOLERNES GYMNASIUM. Hos os kan du nemlig vælge at bo på college med dine venner, mens du tager din ungdomsuddannelse

Tre college-elever

Studietur

Et skoleår fyldt med oplevelser

Er du til musical, mountainbike, fitness, Esport, friluftsliv, fester, fredagscafé, koncerter eller rejser? FG byder på masser af oplevelser for alle både i og uden for skoletiden

Hvordan bliver jeg elev på FG?

Hvis du ønsker at blive elev på Fjerritslev Gymnasium, skal du ansøge via www.optagelse.dk senest 13. marts 2023

Ønsker du at søge ind senere end 13. marts, skal du kontakte os på telefon 96 50 51 00 eller fg@fjerritslev-gym.dk

Har du spørgsmål til optagelse eller andet, er du også altid velkommen til at kontakte os!

Book et besøg

Hvis du (og dine forældre) er interesseret i et besøg på gymnasiet og/eller Fjerritslev College, er du meget velkommen til at booke tid til en snak og en rundvisning!

Booking af besøg foregår via formularen herunder

  Navn *

  E-mail *

  Telefon *

  Jeg er interesseret i følgende uddannelse(r) *

  Jeg er interesseret i at se boligerne på Fjerritslev College *

  I feltet herunder kan du skrive, hvornår du gerne vil besøge os. Kom gerne med et par forslag til tidspunkter, som passer dig. Skriv også, hvis der er noget særligt, du gerne vil se eller snakke med os om under besøget *

  Når vi har modtaget henvendelsen, vender vi hurtigst muligt tilbage med en bekræftelse på dit/jeres besøg