Mød eleverne på FG

En flok af vores elever fortæller, hvorfor de har valgt Fjerritslev Gymnasium som deres uddannelsessted – om deres oplevelser på skolen – og om drømme for fremtiden

Frederik Arndt Glundholt

Frederik Arndt Glundholt

STX-elev fra Skovsgård

– Fjerritslev Gymnasium var det naturlige valg for mig efter 9. klasse. Jeg kender en hel del, som går her, og jeg har hørt en masse godt om stedet fra min søster, som blev student her for nogle år siden. Transport­mulighederne fra Skovsgård er også rigtig fine.

Jeg havde også hørt, at fællesskabet på FG er godt – og det har jeg bestemt fået bekræftet her i løbet af 1.g.

Jeg har valgt STX på grund af det brede udvalg af fag. Jeg kan særligt godt li’ mine studieretningsfag engelsk og samfundsfag, og de passer også perfekt til mine fremtidsplaner.

Laura og Maria

Laura Holmgaard Nielsen og Maria Kjeldtoft Mortensen

HHX-elever fra Løgstør og Fjerritslev

– Vi har valgt HHX for at prøve kræfter med nogle helt andre fag, end vi kender fra grund­skolen. Økominifagene er meget spændende – og det er særligt interessant, når vi arbejder med analyser af virksomheder. Det er også rigtig sjovt at have informatik, hvor vi bl.a. lærer at lave hjemmesider. Man kan virkelig se, at det, vi lærer på HHX, kan bruges i den virkelige verden.

Et stort plus ved FG er det hygge­lige og overskuelige miljø, som er i huset. Her er rart at være, og man lærer hurtigt folk at kende.

Det er også godt, at skolen tilbyder aktiviteter som musical og fester. Det er med til at skabe et godt sammenhold mellem klasserne.

Freja Havsgaard Kroyer

Freja Havsgaard Kroyer

HF- og college-elev fra Agger

– Jeg hørte om FG og Fjerritslev College gennem min efterskole, hvorfra flere jeg kender også går her. Det er rigtig hyggeligt at bo på ­college. Vi har et godt fællesskab, og facilite­terne i boligerne er supergode.

Jeg drømmer om at uddanne mig til politi­betjent efter gymnasiet. Derfor har jeg valgt HF, hvor jeg med uniform-linjen bl.a. kan få idræt-B. HF-uddannelsen passer mig generelt rigtig godt. Vi har nogle spændende fag, og vores lærere gør undervisningen både sjov og udfordrende.

Der er nærmest en slags efterskolestemning her på gymnasiet. Alle kan snakke med alle, og der er gode aktiviteter efter skoletid, hvor man møder folk fra de andre klasser. Jeg er selv med til FG FIT og til musicalforberedelserne, hvor jeg både er med i koret og på danseholdet.

Scroll to Top