Mød eleverne

Hjem > Mød eleverne

Mød eleverne på FG

En flok af vores elever fortæller, hvorfor de har valgt Fjerritslev Gymnasium som deres uddannelsessted

Læs om vores tre uddannelser og andre tilbud lige her

Portræt af eleven Mads

Mads Oliver Larsen

STX-elev fra Fjerritslev

– Jeg var lidt i tvivl om, hvilken type ungdomsuddannelse jeg skulle vælge. Men efter at have været i brobygning på FG, fandt jeg ud af, at jeg helt sikkert skulle i gang med en gymnasial uddannelse her i Fjerritslev. Og så er det jo dejlig nemt, at jeg slipper for transporttid.

Jeg går på STX, fordi uddannelsen er så bred og åbner for mange fremtidsmuligheder. Jeg elsker at bruge naturen i min fritid, så af ren interesse har jeg valgt studieretningen med biologi og kemi.

Jeg synes virkelig, at vores undervisere er dygtige. Man kan mærke, at de brænder for deres job og ønsker, at vi skal lære noget. Nye fag og emner kan nogle gange virke meget udfordrende, men lærerne er bare gode til at vise teorien frem og få den overført til praktiske opgaver – så vi lærer hurtigt en masse.

Noget, jeg rigtig godt kan li’ ved gymnasiet, er, at der er plads til alle, og at vi respekterer hinanden. Jeg kan huske allerførste skoledag, at vi blev taget imod med åbne arme, så vi fra start fik fornemmelsen af, at en god tid skulle til at begynde.

Det er godt for fællesskabet med aktiviteterne efter skoletid. Jeg er nogle gange med, når der spilles volley om eftermiddagen. Det er en dejlig afslutning på en skoledag lige at hygge med lidt bold i hallen.

Portræt af eleverne Laura og Maria

Laura Holmgaard Nielsen og Maria Kjeldtoft Mortensen

HHX-elever fra Løgstør og Fjerritslev

– Vi har valgt HHX for at prøve kræfter med nogle helt andre fag, end vi kender fra grund­skolen. Økominifagene er meget spændende – og det er særligt interessant, når vi arbejder med analyser af virksomheder. Det er også rigtig sjovt at have informatik, hvor vi bl.a. lærer at lave hjemmesider. Man kan virkelig se, at det, vi lærer på HHX, kan bruges i den virkelige verden.

Et stort plus ved FG er det hygge­lige og overskuelige miljø, som er i huset. Her er rart at være, og man lærer hurtigt folk at kende.

Det er også godt, at skolen tilbyder aktiviteter som musical og fester. Det er med til at skabe et godt sammenhold mellem klasserne.

Portræt af eleven Lærke

Lærke Sørensen

HHX-elev fra Løgstør

– Jeg havde hørt rigtig meget godt om gymnasiet – blandt andre fra min søster – inden jeg startede, så det var naturligt at vælge Fjerritslev. Jeg kan godt li’, at gymnasiet ikke er så stort, så man ikke bliver væk i mængden. For eksempel er det rart at mærke, at lærerne interesserer sig for at lære os elever at kende og har lyst til at høre om vores liv uden for skolen.

Jeg har valgt studieretningen med matematik A, fordi det bare er yndlingsfaget. Der undervises på en meget spændende måde, hvor temaer fra den virkelige verden bliver bragt ind i det, vi arbejder med.

De økonomiske fag på HHX er også gode, da jeg selv går op i at have styr på min egen økonomi. Det er også sjovt, når vi arbejder med branding af produkter i afsætning.

En ting, jeg ser meget frem til ved gymnasietiden, er studierejserne i 2. og 3.g. Det bliver godt at komme ud og se nogle spændende steder i Europa sammen med de andre klasser.

Portræt af eleven Ida

Ida Fischer Jacobsen

College-elev fra Aars

– Jeg var rigtig glad for mit år på efterskole, så da jeg hørte om College her i Fjerritslev, så jeg det som en oplagt mulighed for at starte på et gymnasium og fortsætte med at bo hjemmefra sammen med andre unge mennesker.

Jeg har valgt HF-uddannelsen, fordi jeg gerne vil gå på Uniform-linjen, hvor jeg kan få idræt på B-niveau. Og så passer det mig godt, at vi på HF ikke hele tiden bliver vurderet med karakterer, men kan vente med det, til vi afslutter fagene til eksamenerne.

Jeg elsker at være social, så jeg er med til de fleste ting, der foregår efter skoletid. Både Bacchusfesterne, fredagscafé og sport i hallen er super hyggeligt, og på College er det jo altid nemt lige at banke på hos naboen, hvis man gerne vil snakke med nogen.

Portræt af eleven Frederik

Frederik Arndt Glundholt

STX-elev fra Skovsgård

– Fjerritslev Gymnasium var det naturlige valg for mig efter 9. klasse. Jeg kender en hel del, som går her, og jeg har hørt en masse godt om stedet fra min søster, som blev student her for nogle år siden. Transport­mulighederne fra Skovsgård er også rigtig fine.

Jeg havde også hørt, at fællesskabet på FG er godt – og det har jeg bestemt fået bekræftet.

Jeg har valgt STX på grund af det brede udvalg af fag. Jeg kan særligt godt li’ mine studieretningsfag engelsk og samfundsfag, og de passer også perfekt til mine fremtidsplaner.

Scroll to Top