HHX-elever på studietur

Samfund og internationale forhold

Afsætning A
International økonomi A

Vil du være global student? Sigter du mod en uddannelse i udlandet eller en karriere i en international virksomhed – eller ønsker du en større international forståelse inden for dine studieretningsområder? Så er den internationale linje sikkert lige dig

På den internationale linje bliver du klogere på verden omkring dig, idet det globale fokus er en integreret del af undervisningen. I løbet af alle tre år vil du opleve en daglig undervisning, hvor der i høj grad fokuseres på internationale forhold, ligesom du vil få mulighed for at opleve andre lande og kulturer på nærmeste hold, når vi rejser på studieture i både Europa og USA.

Som elev i en international klasse får du mulighed for at deltage i tre studieture i løbet af dine år på gymnasiet. De to første ture, i henholdsvis 1. og 2.g, går til europæiske lande, mens turen i 3.g går til USA. Du skal påregne en egenbetaling på studieturene til dækning af udgifter til rejse, ophold og undervisning i udlandet. Du har naturligvis også mulighed for at vælge den internationale linje uden at deltage i studieturene.

Samfund og internationale forhold indeholder følgende fag