Medier & Kommunikation

Samfundsfag A
Engelsk A

Bliv klogere på samfund og formidling

Medier & Kommunikation er for dig, der har lyst til at beskæftige dig med politik, økonomi og sociologi – og som er nysgerrig efter at vide, hvordan medier fungerer.

Studieretningen giver dig plads til fordybelse i både danske og internationale samfundsforhold og mediers rolle. Du får mulighed for at anvende din viden i praksis – fx gennem vores samarbejde med NORDJYSKE Medier, hvor du får lov til at prøve kræfter med selv at formidle nyheder til andre unge.

Elever på besøg hos NORDJYSKE
Besøg NORDJYSKE Medier

Med Medier & Kommunikation får du mulighed for at besøge NORDJYSKE Medier og opleve, hvordan et stort mediehus fungerer. Du kommer også til at lave indhold til NORDJYSKEs ungdomsmedier

Medier & Kommunikation indeholder følgende fag

Fremtidsmuligheder

Medier & Kommunikation giver dig erfaringer til at starte på uddannelser inden for fx samfundsvidenskab, journalistik, medievidenskab, sprog og internationale forhold. Hvis du drømmer om at blive lærer, er denne studieretning også et godt valg.

På Adgangskortet på ug.dk kan du få et fuldt overblik over, hvilke videregående uddannelser denne studieretning giver adgang til (åbner i ny fane)

På Medier & Kommunikation samarbejder vi med
NORDJYSKE-logo
ATW-logo