Vinderne fundet af den første Bus Battle

Hjem > Nyheder > Vinderne fundet af den første Bus Battle
2c vinder Bus Battle 2023
I sidste uge fik vi afsløret vinderen af Nordjyllands Trafikselskabs konkurrence Bus Battle, som alle vores klasser har deltaget i gennem to uger tidligere på foråret.
 
I Bus Battle har klasserne konkurreret om at køre flest ture med busruterne 57 og 70. Bedst til denne disciplin med hele 163 kørte ture var 2c, som dermed løb med førstepræmien på 10.000 kr. til klassekassen.
 
Bus Battle-konceptet er blevet til på baggrund af et innovationsforløb sidste skoleår her på gymnasiet, hvor den daværende 3.g-årgang arbejde med NT som case. I dette forløb skulle eleverne udarbejde innovative forslag til, hvordan man kan sætte mere fokus på offentlig transport – og grøn mobilitet generelt – og hvordan, NT kan komme i kontakt med flere unge mennesker.
 
Som afslutning på dette forløb blev alle elevernes gennemarbejdede idéer fremlagt for NT’s ledelse.
 
Blandt andet blev der præsenteret et bud på et app-baseret loyalitetsprogram, løsninger til fleksibel ruteplanlægning samt flere event-idéer – herunder Bus Battle, som NT valgte at arbejde videre med og nu har ført ud i livet på gymnasiet i Aars og her på FG.
 
Sportstøjet på 2c’s vinderbillede skyldes, at klassen fik overrakt præmiechecken lige inden vores fodboldturnering i torsdags.
Scroll to Top