Vellykket LAN-aften på gymnasiet

Hjem > Nyheder > Vellykket LAN-aften på gymnasiet

Onsdag 4. maj var der arrangeret LAN-event på Fjerritslev Gymnasium for skolens elever, lærere og områdets 9. og 10. klasser

Eventet, som var arrangeret af gymnasiets elevråd, startede kl. 20, og i løbet af kort tid havde de ca. 40 deltagere fået sat deres elektronik op.

Aftenen og natten igennem blev der konkurreret i både FIFA og Counter-Strike samt pizza-spisning på tid. Pizza-konkurrencen, som havde deltagelse af fire personer, blev vundet af Nicolai Clement i en imponerende tid på 3 minutter og 20 sekunder.

FIFA-mester blev Matias Holm, som efter en række hæsblæsende kampe kunne lade sig kåre som vinder. Counter-Strike-konkurrencen blev afviklet på rigtig »western-manér«, hvor der blev dystet én mod én. Efter en tæt finale endte Alexander Selch som vinder af turneringen og fik sammen med Mathias Holm overrakt et gavekort til Fjerritslev Handelsstandsforening.

Der blev spillet og hygget til langt ud på natten, og da de sidste deltagere først på morgenen pakkede udstyret sammen, kunne elevrådsformand Lasse Holm se tilbage på et vellykket arrangement.

– Det var en super aften! Der var faktisk flere, som spurgte os, hvornår der igen er LAN på gymnasiet, så vi regner bestemt med at gentage succesen til næste skoleår.

Scroll to Top