Rejsegilde på Fjerritslev College etape 2

Hjem > Nyheder > Rejsegilde på Fjerritslev College etape 2
Rejsegilde på Fjerritslev College

Sidst på formiddagen i dag havde boligselskabet Domea inviteret til rejsegilde på etape 2 af Fjerritslev College, som siden først på sommeren har været under opførelse på grunden nordøst for gymnasiet.

Etape 2 byder på 36 studieboliger og et stort fælleshus, som skal supplere de 40 boliger, der blev færdige sidste år og som alle er beboet af FG-elever.

Borgmester og formand for gymnasiets bestyrelse, Mogens Christen Gade, var den første til at holde tale ved sammenkomsten efterfulgt af Mikki Frandsen, som er kundechef hos Domea.

Vores rektor, Mikkjal Helmsdal, benyttede i sin tale lejligheden til at takke begge ovenstående parter – Jammerbugt Kommune og Domea – for deres store medvirken til, at vi kan tilbyde unge fra hele landet flotte faciliteter, de kan bo og leve deres ungdomsliv i, mens de går på gymnasiet. Ligeledes blev Granly og de øvrige håndværkere rost for deres gode arbejde.

Vi ser frem til at følge byggeriet de kommende måneder – og glæder os sammen med vores college-elever til at kunne tage faciliteterne i brug i løbet af 2022.

Mere info om Fjerritslev College kan findes på www.fjerritslev-gym.dk/college

Scroll to Top