Mød FG-studenterne

Hjem > Mød FG-studenterne

En flok FG-studenter fortæller om deres minder fra årene på Fjerritslev Gymnasium

Rikke Nielsen

Rikke Nielsen

Student fra Fjerritslev Gymnasium i 1996

 • Tidligere håndboldspiller med karriere i Aalborg DH, Leipzig og på det danske landshold
 • Initiativtager til og leder af LykkeLiga

– Jeg havde tre fantastiske år på Fjerritslev Gymnasium. Her lærte jeg at indgå i nye fællesskaber og der er ingen tvivl om, at oplevelserne, (især skiturene og Bacchusfesterne står knivskarpt på nethinden) dannelsen og udviklingen – både socialt og fagligt – har en stor aktie i, hvem jeg er i dag.

Årene fra 1993 til 1996 var i særdeleshed med til at øge min selvstændighed, og jeg lærte, at der skulle planlægges for, at der kunne afleveres opgaver til tiden, spille mest mulig håndbold – og også lige få det sociale med.

FG har givet mig et stærkt fundament til at lave det, jeg laver i dag!

Foto: Lars Horn

Mads Duedahl

Student fra Fjerritslev Gymnasium i 2004

 • Regionsrådsformand for Region Nordjylland

– Min tid på Fjerritslev Gymnasium var en blanding af hårdt arbejde, fantastiske oplevelser og venskaber for livet. Jeg husker både de sene søndage med tysk grammatik og matematikafleveringer – men jeg mindes i endnu højere grad fredagsøllene i parken, Bacchusfesterne og et utroligt fællesskab, hvor man kendte alle og kom hinanden ved.

Det var en tid hvor læring og dannelse var på dagsordenen, det var her jeg for alvor begyndte rejsen fra ung til voksen, og det er en tid, jeg aldrig glemmer.

ane-halsboe-joergensen

Ane Halsboe-Jørgensen

Student fra Fjerritslev Gymnasium i 2002

 • Medlem af Folketinget for Socialdemokratiet
 • Beskæftigelsesminister
 • Tidligere Kultur- og kirkeminister samt Uddannelses- og forskningsminister

– Fjerritslev Gymnasium er for mig forbundet med sammenhold, fællesskab og et godt forhold mellem årgangene og til de engagerede lærere. Der er masser af aktiviteter og liv, og størrelsen betyder samtidig, at sammenholdet er stærkt.

Morgensamlinger, skiture, musicals, Bacchusfester og meget mere gør gymnasiet til et hyggeligt sted og et virkelig godt gymnasium! Jeg ser tilbage på mine tre år på FG med et smil på læben.

Peter Kreiner

Student fra Fjerritslev Gymnasium i 1992

 • Managing Director hos noma

– Årene fra 1989 til 1992 vil altid stå knivskarpt i min hukommelse, og kun for noget godt. Venskaber, ny viden, fester etc.

Når jeg er tilbage i Fjerritslev den dag i dag, tager jeg ofte en tur forbi Skovbrynet, bare for at gense stedet. Sådan vil jeg nok altid have det.

Tak for tiden, FG!

jacob-kwon

Jacob Kwon

Student fra Fjerritslev Gymnasium i 1995

 • Nyhedschef på TV 2

– Tre år, hvor rejsen mod voksenlivet begyndte. Tre år, hvor viden gjorde verden mindre – og samtidig umådelig stor. Tre år, hvor kærlighed og venskaber for livet opstod.

Mine år på FG har som ingen andre været med til at definere den mand, jeg er i dag. Det var her, værdier blev skabt og holdninger afprøvet. Det var her, jeg lærte kernen i mig selv at kende. Med hovedet fuld af drømme og ambitioner blev vi sendt videre på vores rejse. Og ballasten skulle vise sig at være den rette.

karsten-lauritzen

Karsten Lauritzen

Student fra Fjerritslev Gymnasium i 2002

 • Direktør i DI Transport
 • Medlem af Folketinget fra 2007-2022
 • Skatteminister fra 2015-2019

– Jeg tænker ofte tilbage på min gymnasietid på FG. Særlig højniveau-samfundsfagstimerne var med til at give mig mod på politisk debat og ikke mindst viden om politik. Det har medvirket til, at jeg i dag har valgt at beskæftige mig med politik.

I det hele taget savner jeg gymnasietiden, men det gør nok alle, der har gået i gymnasiet, som nu er kommet videre i livet.

Foto: Bo Nymann

Thomas Hwan

Student fra Fjerritslev Gymnasium i 2001

 • Skuespiller – bl.a kendt for roller i tv-serierne 'Bedrag' og 'Den som dræber' samt filmene 'The Return' og 'Meter i sekundet'

Thomas Hwans skuespilkarriere begyndte på gymnasiet med en rolle musicalforestillingen Esther i 2000, hvor Ane Halsboe-Jørgensen, der ligeledes figurerer her på siden, også var med på scenen.

Scroll to Top