Legatmodtagere ved dimissionen 2020

Hjem > Nyheder > Legatmodtagere ved dimissionen 2020

.
Ved dimissionen på Fjerritslev Gymnasium torsdag 25. juni 2020 blev der uddelt en række legater fra det lokale erhvervsliv til elever, som i deres tid på FG har ydet en særlig indsats fagligt eller socialt.

Legaterne blev alle uddelt af rektor Mikkjal Helmsdal på vegne af legatgiverne.

Sara Lavmine Vingborg Nielsen

Jutlander Bank

Legat på 2.500 kr. går til en elev, som har gjort noget særligt for skolen og skolens elever

Legatet tildeles skolens afgående elevrådsforkvinde Sara Lavmine Vingborg Nielsen

Studenten har med stort engagement og en positiv tilgang udviklet og styrket fællesskabet på tværs af årgange og klasser. Studenten har med flid og ordentlighed markeret sig som en samlende figur for skolens elever i omskiftelige tider, hvor der har været både små og store sager på dagsordenen.

I forhold til skolens ledelse og bestyrelse har studenten til enhver tid indgået i en særdeles konstruktiv dialog – ikke mindst i forbindelse med ansættelse af ny rektor og i tilrettelæggelsen af skoleårets afslutning i lyset af Corona-restriktioner.

Sara Shan Sørensen

Han Herred Rotaryklub

Legat på 2.500 kr. går til en elev, der har gjort noget særlig for FG og skolens elever

Legatet tildeles Sara Shan Sørensen

Eleven har i tre år involveret sig i skolens musical med stort engagement. Hun gør ikke et stort væsen af sig, men spreder en masse god energi med sit altid positive, hjælpsomme og imødekommende væsen. Eleven har herudover stået for FG-snappen og FG FIT op til flere gange – også i Corona-tiden – og er samlet set en vigtig drivkraft i udviklingen af fællesskabet på FG.

Alexander Vinther Jensen

Fjerritslev Erhvervsstøtteforening

Legat på 1.000 kr. gives til en elev, som har gjort noget særligt for skolen og skolens elever

Legatet tildeles Alexander Vinther Jensen

Legatet gives til en meget pligtopfyldende og dygtig elev, der gennem alle tre år har arbejdet målbevidst og har vist en fantastisk forståelse for alle fag. En elev, der har gjort en kæmpe indsats med brobygning blandt andet som student-teacher både for elever, der er kommet her på gymnasiet, men også ude i folkeskolen. En elev, der via sin store faglige viden underviser andre med stor indsigt og empati.

Lærke Bak Jensen

Sparekassen Vendsyssel

Legat på 1.000 kr. gives til en elev, der har gjort en særlig indsats for skolen og skolens elever

Legatet tildeles Lærke Bak Jensen

Eleven tildeles legatet med den begrundelse, at hun har været en særdeles aktiv og social person, der gennem sine to år på gymnasiet har ydet en stor indsats både fagligt og socialt. En elev, som har gjort indtryk med sit glade væsen og sin sociale begavelse og modenhed – og som har favnet sin klasse og været et naturligt og stabilt samlingspunkt.

Rasmus Kronholm Jensen

Klim Sparekasse

Legat på 1.000 kr. gives til en elev, som har gjort noget særligt for skolen og skolens elever

Legatet tildeles Rasmus Kronholm Jensen

Legatet går til en pligtopfyldende og dygtig elev, der gennem årene har udviklet sig til at bidrage yderst positivt i klassen, både fagligt men i særdeleshed også socialt. Han har flere gange været med som primus motor for at få sat hold og arrangeret skolefodbold og -håndbold, hvor han også selv har deltaget.

Matilde Brogård Hansen

Fjerritslev Gymnasiums bestyrelse

Legat på 500 kr. gives til en elev, der har gjort en særlig indsats

Legatet tildeles Matilde Brogård Hansen

Eleven har takket være flid og ansvarlighed over for skolearbejdet igennem livets udfordringer formået at holde et højt fagligt niveau, der gennem de to år har resulteret i en flot studentereksamen.

Klara Knage Damsgaard

Fjerritslev Gymnasiums Venner

Legat på 500 kr. gives til en elev, der har gjort en særlig indsats for skolen og skolens elever

Legatet tildeles Klara Knage Damsgaard

Eleven har gennem de tre år på gymnasiet om nogen formået at udvise omstillingsparathed. Hun har gentagne gange skiftet bopæl, fra Fjerritslev Vandrerhjem til en skurvogn på gymnasiets matrikel. Eleven er desuden kendt for et stort engagement i det sociale liv på gymnasiet som delt formand for skolens caféudvalg og siger aldrig nej til at repræsentere gymnasiet ved besøg på diverse efterskoler.

Pil Caroline Als Christiansen

Fjerritslev Handelsstandsforening

Legat på 500 kr. gives til en elev med musisk/kreative evner

Legatet tildeles Pil Caroline Als Christiansen

Eleven har med charme, varme og initiativrigdom været en drivende kraft bag musical i de tre år, hun har gået på FG. Med sit overskud og sin naturlige myndighed har hun hjulpet med til at forestillingerne er blevet en succes, både indholdsmæssigt, men i høj grad også som en stærk social begivenhed på tværs af årgange og skole-retninger, som samler mange elever hvert år. Derudover har eleven gennem tre år vokset med opgaven som sangerinde og organisator, så hun kommer herfra med en stor portion selvtillid.

Sara Lynge Nielsen og Kathrine Beith Pedersen Christian Bach Christensen

Fjerritslev Gymnasium

Legat for 100 procents tilstedeværelse gennem alle uddannelsesår på Fjerritslev Gymnasium

Legatet tildeles Sara Lynge Nielsen, Kathrine Beith Pedersen og Christian Bach Christensen

Sara Vestergaard

Fjerritslev Gymnasium

Legat for studenterårgang 2020’s højeste karaktergennemsnit

Legatet tildeles Sara Vestergaard

Scroll to Top