FG-elever laver reklamekampagner til lokal virksomhed

Hjem > Nyheder > FG-elever laver reklamekampagner til lokal virksomhed
Elever fremlægger for Klim Sparekasse

Markedskommunikationsholdet med 3.g-elever fra både HHX og STX afsluttede for nyligt deres eksamensprojekt, hvor de har arbejdet med at lave kommercielle kampagner.

Til dette projekt har eleverne haft fornøjelsen af at samarbejde med Klim Sparekasse, der skulle fungere som afsender på kampagnerne.

Forløbet startede med et besøg i sparekassen, hvor direktør Alex B. Andersen og assistent Kalle Johan Boelt Christensen fortalte om branchens situation, om virksomhedens værdier og om ønsker for fremtiden – herunder at tiltrække flere unge kunder.

Dette oplæg dannede grundlag for elevernes arbejde med at udarbejde en kommunikationsstrategi og konkrete forslag til reklamer målrettet den unge målgruppe. I denne proces har eleverne inddraget relevant teori fra undervisningen i markedskommunikation det seneste år.

Som afslutning på forløbet blev projekterne præsenteret for sparekassen. Eleverne fremviste blandt andet forslag til online-kampagner på forskellige sociale medier, plakater til ophængning på uddannelsesinstitutioner og et koncept for oplæg om privatøkonomi for skoleelever og studerende. Et bud på et nyt design af sparekassens logo blev også fremlagt.

Vi siger mange tak til sparekassen for at være med som partner på forløbet – og håber, at elevernes arbejde har givet god inspiration!

Scroll to Top