45 HHX’ere på studietur

Hjem > Nyheder > 45 HHX’ere på studietur

I uge 37 var 2. og 3.g’erne fra HHX på Fjerritslev Gymnasium tre dage på studietur i Hamborg

De 45 elever fik fornøjelsen af masser af spændende aktiviteter startende med et guidet besøg i KZ-lejren Neuengamme. Fremme i Hamborg mødte eleverne virksomheden Eurowind A/S, som holdt et interessant oplæg om vindmølleindustrien, finansiering af vindmølleparker, leverandører, leveringsservice og meget andet. Besøget blev afsluttet med et spil Kahoot, hvor vinderne blev belønnet med præmier.

Dag to bød på et oplæg hos Danmarks generalkonsulat i Hamborg, hvor fokus var på økonomi, kultur og eksportmuligheder for danske virksomheder. Herefter var eleverne på havnerundfart i dejligt vejr, hvor guiden blandt andet fortalte om containerfragt. Dagen sluttede med fællesspisning samt et besøg i Hamburger Kunsthalle, hvor eleverne skulle løse opgaver om museets malerier.

Studieturen blev afrundet med en mindre markedsanalyse, som eleverne skulle løse i grupper. Analysen omhandlede de danske produkter og virksomheder, som er til stede i Hamborg. Opgaven blev løst ved at tage selfies sammen med produkterne.

 

Scroll to Top