2016-studenterne på Fjerritslev Gymnasium opnår flot resultat

Hjem > Nyheder > 2016-studenterne på Fjerritslev Gymnasium opnår flot resultat

Karaktergennemsnittet hos sommerens STX-studenter er steget med 0,5 i forhold til 2015

Undervisningsministeriet har netop offentliggjort karaktererne for dette års studentereksamener på landets gymnasier. På denne liste er Fjerritslev Gymnasium siden sidste sommer gået fra en gennemsnitskarakter på 6,5 til 7,0.

Carsten Landbo-Sørensen, som er underviser på Fjerritslev Gymnasium og formand for gymnasiets pædagogiske råd, fremhæver en god dialog med skolens elever som en af grundene til det positive resultat.

– På Fjerritslev Gymnasium har vi det seneste års tid haft et øget fokus på udvalgte områder, som vi mener vil kunne styrke fagligheden ud fra ønsket om at give vores elever den bedst mulige studentereksamen. I den proces har vi hele tiden haft eleverne med. De har blandt andet gennem elevtrivselsundersøgelser givet udtryk for, at de støtter en linje med et overordnet fokus på skriftlighed, trivsel og konsekvens, fortæller Carsten Landbo-Sørensen.

– At eleverne får et godt gennemsnit betyder selvfølgelig meget for skolen, siger Carsten Landbo-Sørensen og fortsætter. Men mest af alt er et godt gennemsnit vigtigt for eleverne, hvilket med nordjysk sindighed måske bedst udtrykkes i følgende citat fra årets elevtrivselsundersøgelse: »At hæve gennemsnittet på FG vil være fedt. Men vi behøver ikke være de bedste – det er også godt, at vi er sociale.«

Scroll to Top