Bliv værtsfamilie

Hjem > Bliv værtsfamilie

Fjerritslev Gymnasium søger værtsfamilier

På Fjerritslev Gymnasium arbejder vi på et større internationalt samarbejdsprogram, så flere udenlandske elever kan få deres gang på skolen.

Derfor søger vi værtsfamilier, som kan tænke sig at åbne deres hjem for en udvekslingsstuderende – enten et helt eller halvt skoleår – og give det unge menneske mulighed for at blive en del af en dansk families liv og hverdag.

De seneste år har vi haft fornøjelsen af at have elever fra blandt andet Colombia, Italien, Frankrig, Thailand og Australien gående på skolen, mens de har boet hos familier i lokalområdet.

Bliv værtsfamilie på deltid

En del af tanken med udvekslingsprogrammet er, at de unge mennesker i kortere eller længere perioder af deres ophold i Nordjylland skal bo på Fjerritslev College – få hundrede meter fra Fjerritslev Gymnasium.

Det vil derfor være muligt at blive værtsfamilie på deltid – fx således at udvekslingseleven bor på Fjerritslev College i hverdagene og hos en familie i weekender, helligdage og ferier.

Læs mere om Fjerritslev College her

Hvem kan blive værtsfamilie?

  • Alle kan som udgangspunkt blive værtsfamilie for en udvekslingsstudent. Det gælder både unge, gamle, par, enlige, gifte, ugifte, småbørnsforældre, forældre med større børn, voksne uden børn eller med børn som er flyttet hjemmefra
  • Der er ingen sprogkrav til værtsfamilier
  • Udvekslingseleven skal have sin egen seng, men må gerne dele værelse med ét andet barn – der må dog maksimum være 2 års aldersforskel og det skal være af samme køn

Kilde: MyEducation.dk

Vil du gerne vide mere?

Er du nysgerrig efter at høre mere om muligheden for at blive vært for en udvekslingsstuderende – så er du meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale.

Telefon 96 50 51 00
fg@fjerritslev-gym.dk

Scroll to Top