Sidste skoleuge – og tid til eksamen

Hjem > Nyheder > Sidste skoleuge – og tid til eksamen
Elever får offentliggjort eksamensplanen

En begivenhedsrig uge på gymnasiet er gået – med sidste skoledag og start på de skriftlige eksamener.

Efter en god lang tirsdag med mange dejlige sidste-skoledags-aktiviteter – som awardshow og fodboldturnering – mødtes 3.g og 2.HF på gymnasiet sidst på aftenen for at få afsløret, hvilke mundtlige eksamener der venter fra starten af juni og frem til studenterugen om en måned.

Som altid var det en nervepirrende seance, da vicerektor læste de fem klassers eksamensplanen op.

Mens afgangseleverne er gået i gang med de skriftlige eksamener i hallen, har de fleste andre klasser opstartet forskellige skrive-projekter.

1.g STX og 2.g HHX skriver dansk-historieopgave (DHO), og for 2.g STX er det blevet tid til studieretningsopgaven (SRO) – så fællesområdet har de seneste dage fungeret som skriveværksted, mens lærerne har stået til rådighed med vejledning.

Elever i kemi-laboratorium
2a i laboratoriet hos Syddansk Universitet

2a – den naturvidenskabelige klasse – startede deres SRO-forløb i går med en ekskursion til Syddansk Universitet i Odense. Her arbejde eleverne med casen ’Fra idé til pille’, hvor der var oplæg og forsøg med fokus på lægemiddeludvikling.

Klassen fik bl.a. mulighed for at bruge deres viden fra undervisningen, da de i laboratoriet skulle syntetisere og analysere et lægemiddel. Erfaringerne fra dagen i Odense kan eleverne nu bruge i deres videre arbejde med studieretningsopgaven.

Billedgalleri fra tirsdagens FG Fodboldturnering kan ses her (åbner i ny fane)

Scroll to Top