Så er årets SRP-karakterer i hus

Hjem > Nyheder > Så er årets SRP-karakterer i hus
Rektor Bjarne Edelskov Nielsen og Elevrådsformand Kathrine Vittrup Andersen

Vi ønsker stort tillykke til 3g’ere og vejledere med et flot resultat i studieretningsprojektet. 43 % af eleverne har fået karakteren 10 eller 12! Årgangens samlede gennemsnit er samtidig steget markant i forhold til tidligere år

Rektor Bjarne Edelskov Nielsen glæder sig over nyheden om, at 3g’erne har klaret sig godt med december måneds opgaveskrivning.

– På Fjerritslev Gymnasium arbejder vi hver dag for, at alle elever – uanset fagligt udgangspunkt – kan få god og målrettet vejledning. Det er meget positivt at kunne konstatere, at dette arbejde bærer frugt.

Elevrådsformand – og 3g’er – Kathrine Vittrup Andersen fremhæver netop en god indsats fra lærerne som en væsentlig årsag til det flotte karaktersnit.

– Både før og under SRP-forløbet føler jeg, at vi har fået rigtig god vejledning – både i forhold til emnevalget, som skete nogle uger før opgaveskrivningen samt den faglige vejledning under det 14 dage lange forløb.

Desuden var det en god oplevelse, da vi undervejs havde en dag på gymnasiet, hvor der blev sat fokus på korrekt opsætning af opgavens formalia.

Det er mit indtryk, at der hos mine medstuderende har været en god og seriøs tilgang til SRP-opgaven, hvilket helt sikkert også har smittet af på resultatet.

Seneste års SRP-karaktergennemsnit på Fjerritslev Gymnasium

2016: 7,21
2015: 6,70
2014: 6,43

Scroll to Top