HHX’erne på virksomhedsbesøg i Aalborg

Hjem > Nyheder > HHX’erne på virksomhedsbesøg i Aalborg

Mandag 3. april var 2. og 3.g’erne fra HHX på Fjerritslev Gymnasium på virksomhedsbesøg hos Aalborg Universitet og NORDJYSKE Medier

Dagens første stop var på universitetet, hvor eleverne hørte et oplæg af Anders Bjørnstrup, som er direktør og partner i reklame- & kommunikationsbureauet Clienti. Anders Bjørnstrup gennemgik blandt andet en stor opgave, de har løst for en virksomhed. Denne opgave indebar ændring af logo, slogans, reklamer og meget andet. Her fortalte han om vigtigheden af at vide, hvilke signaler og historier virksomheden ønsker at sende, og hvilke målgrupper der skal rammes.

Dette foredrag gav eleverne chancen for at høre, at den teori de lærer i undervisningen, bliver brugt i praksis.

Næste programpunkt på universitetet var et oplæg med Rikke Danielsen, som for to år siden blev HHX-student fra FG. Rikke er kontorelev på Aalborg Universitet og fortalte om sin spændende hverdag med mange forskellige opgaver og masser af ansvar. Rikke er færdig med sin uddannelse til sommer og opfordrer andre til at gå samme vej.

Efter besøget på universitetet fortsatte eleverne til NORDJYSKE Mediers hovedsæde på Langagervej, hvor Mathias Slot Larsen – endnu en tidligere FG-student – bød velkommen. Mathias er kontorelev hos NORDJYSKE og har i det daglige primært fokus på økonomi. Han valgte at starte på kontoruddannelsen, da han ikke var helt sikker på, hvad han ville læse efter sin studentereksamen. Det véd han nu, så når kontoruddannelsen er i hus, starter han efter sommerferien på at læse erhvervsjura på Aalborg Universitet.

Ud over at få indsigt i Mathias’ job, fik eleverne et oplæg omkring HR, marketing og NORDJYSKE Medier som virksomhed. Der blev også tid til en rundvisning – blandt andet i trykkeriet hvor dagbladet og de forskellige specialaviser bliver trykt.

Scroll to Top