Foråret – og skoleårets slutspurt – er sat ind

Hjem > Nyheder > Foråret – og skoleårets slutspurt – er sat ind
Fem elever har idræt

En lille rapport om begivenhederne på FG den seneste uges tid, hvor foråret for alvor har nået Skovbrynet – og alléen mod indgangen er blevet flot og grøn.

For 1.HF startede ugen med en prøve i naturfagene, hvor eleverne præsenterede deres arbejde i kemi, biologi og geografi. Senere venter en eksamen i ét af fagene, som eleverne nu er gået i gang med at forberede.

2.HHX har brugt de sidste tre dage på at arbejde med erhvervscase. Her har eleverne i grupper analyseret Fårup Sommerland – og kommet med løsningsforslag til virksomhedens interne og eksterne udfordringer.
.

To elever arbejder
2.g HHX arbejder med erhvervscase

Tilbage i marts var fem elever og to lærere på rejse til Rumænien som en del af Erasmus+-projektet ’Less Is More’, hvor gruppen arbejdede med flere temaer inden for bæredygtigt forbrug. For denne bedrift fik de syv ved seneste fællessamling overrakt et diplom. Om en god uges tid drager næste hold fra FG af sted på rejse med samme internationale projekt. Denne gang går turen til Portugal.

Ellers har ugen – den tredjesidste normale skoleuge for i år – budt på en hel del undervisning udendørs i det dejlige, lune maj-vejr.

Højdepunktet på ugen var i aftes, hvor TopGunn gæstede gymnasiet til skoleårets sidste Bacchusfest, hvor over 300 glade unge mennesker var med.
.

Scroll to Top