Esportshold fra FG rykker op i ‘Superligaen’

Hjem > Nyheder > Esportshold fra FG rykker op i ‘Superligaen’
FG.Sharkgaming vinder Esportsturnering

Efter en flot sæson i 1. Division, der endte med en førsteplads, er vores Esportsdrenge fra FG.Sharkgaming klar til at prøve kræfter med POWER Ligaen – ‘Superligaen’ inden for CS:GO. Her kommer vores drenge til at stå over for 11 af landets bedste CS:GO-hold, hvoraf de fleste er at finde på den danske top-15-rangliste

Vi siger stort tillykke med bedriften til Jamie, Mathias, Jonas, Rasmus og Sebastian – og ønsker held og lykke med den nye sæson i det fine selskab, der starter i midten af april.

Man kan følge vores holds resultater og læse mere om Esport på FG lige her www.fjerritslev-gym.dk/esport

Esportsmediet Dust2.dk’s nyhed om Fjerritslev-holdets oprykning kan læses her

Mathias Dam Bøye (nummer to fra venstre på billedet) fra FG.Sharkgaming fortæller herunder om skoleårets bedrifter. Både om oprykningen og andre flotte resultater:

– Sebastian, Jamie, Jonas, Rasmus og jeg startede med at spille sammen i slutningen af august 2021, og meget kort efter begyndte vi sæsonen i 1. Division. Selvom vi fik en god start i divisionen, var det ikke nok til at komme i oprykningspillet, da vi tabte en masse dumme kampe i slutningen af sæsonen. Den første sæson var dog ikke en kæmpe skuffelse, da vi ikke rigtigt havde forventning om at rykke op i første omgang.

Samtidig med vores første sæson i 1. Division spillede vi også nogle kvalifikationer til andre turneringer. En af dem var Astralis Nexus, der blev spillet i København. Så i november tog vi turen til København og spillede den turnering. Astralis Nexus gik lige som det skulle, og vi vendte hjem til Fjerritslev med 10.000 kroner på lommen. Vi vandt hele turneringen uden at tabe et map.

Senere i november spillede vi en skoleturnering, hvor vi først skulle konkurrere mod de bedste skoler i Danmark og lige inden jul mod vinderne fra Norge, Finland og Sverige. Vi vandt hele turneringen efter en sejr over Norge i finalen, og så kunne vi altså kalde os Nordens bedste skolehold!

Efter julepausen begyndte en ny sæson af 1. Division, og denne gang havde vi en forventning om at vi skulle ende i top-3. Vi startede dog sæsonen ud med at tabe et par dumme kampe, men det fik vi vendt senere på sæsonen, da vi vandt de sidste 13 kampe i streg. Vi sluttede af med at have vundet 19 kampe ud af 22 kampe, som var nok til førstepladsen og oprykning til POWER Ligaen. Ud over at vinde 1. Division vandt vi her i marts også TPNG #5, som er et LAN i Aars. Her vandt vi også suverænt, og vi kom hjem med 4.000 kroner.

Vores forventning til næste sæson er helt klart bare at blive i POWER Ligaen. Alt efter hvordan sæsonen går, vil vi så sigte højere til en potentiel anden sæson. Men lige nu er vi bare glade for at være rykket op, så vi kan vise de andre, at vi altså godt kan spille med de store drenge.

Scroll to Top