Forrygende gallafest på gymnasiet

Hjem > Nyheder > Forrygende gallafest på gymnasiet
Gallafest Fjerritslev 2019

Lørdag 16. april blev den årlige gallafest afholdt på Fjerritslev Gymnasium

Traditionen tro startede gallafestens program med flot lanciers med alle afgangselever fra STX, HHX og HF. Lanciers-dansen blev som sædvanlig fremført for elevernes forældre inden festmiddagen, og de første tilskuere mødte op allerede et par timer før for at få en god plads. Det viste sig at være en klog beslutning, for da de flot klædte elever marcherede ind på gulvet, var tilskuerrækkerne fyldt til sidste plads.

Efter lanciers fortsatte festlighederne i Glassalen for alle gymnasiets elever, lærere og øvrige ansatte. Repræsentanter fra skolens gallaudvalg bød velkommen og præsenterede aftenens program, der blandt andet bød på en tre-retters festmenu samt musikalske indslag fra musikholdet fra 3.g og gymnasiets lærer-band, der blandt andet spillede sangen »Skyfall« fra James Bond-filmen af samme navn. Netop James Bond var temaet for gallafesten, hvilket tydeligt blev markeret med dekorationen i den flot pyntede sal.

Sidst på aftenen var alle gæster på gulvet til fælles lanciers. Gallafesten sluttede kl. 01.00, hvor dansegulvet stadig var fyldt med glade elever, der dansede til livemusik fra bandet MSC.

Se flere billeder fra gallafesten på vores Facebook-side

Scroll to Top