Årets ildsjæl i 2023-24 er fundet

Hjem > Nyheder > Årets ildsjæl i 2023-24 er fundet
Årets Ildsjæl på Fjerritslev Gymnasium

Stort tillykke til Anneline Bech Purkær fra 3c, der har fået sin signatur på væggen som et bevis på, at hun er kåret til Årets Ildsjæl på FG.

Årets Ildsjæl vælges ved slutningen af hvert skoleår – og prisen gives til en elev blandt afgangsklasserne, som i særlig grad har gjort en indsats for skolens liv.

– Og dette lever årets modtager af prisen i den grad op til.

Anneline har været elevrådsformand her i 3.g og har i denne funktion også siddet med i gymnasiet bestyrelse, hvor hun har fremlagt idéer og ønsker fra eleverne.

Derudover har Anneline ofte været med som arrangør eller aktiv deltager, når der har været sociale arrangementer og andet sjovt på skolen og på College. Her kan nævnes KreaCafé, LanParty, udflugter med College og ikke mindst den årlige musical. I musicalen har hun blandt andet haft flere store roller som skuespiller samt været sanger og en del af manuskriptgruppen.

Anneline har desuden været medlem af FG’s Grønne Råd og været Røde Kors-ambassadør, hvor hun har engageret gymnasiets elever til at indsamle penge til gode formål.

Årets Ildsjæl har også altid øje for at være med til at fortælle gode historier fra gymnasiet – så redaktionen bag disse spalter har ofte modtaget billeder og videoer fra de mange projekter, hun har medvirket i gennem sine tre år på FG.

Scroll to Top