Velkommen til KOLLEDAG '21

Lørdag 27. november
kl. 13-17

– Åbent Hus på Fjerritslev College

KOLLEDAG '21

Overvejer du at starte på gymnasiet til sommer – og kan du tænke dig at bo i et efterskolelignende miljø med andre unge, mens du tager din uddannelse? Så kom til KOLLEDAG '21, hvor du kan opleve, hvordan det er at være college-elev på Fjerritslev Gymnasium

I løbet af eftermiddagen fra kl. 13-17 kan du komme med på rundvisning i vores college-'landsby' ved siden af gymnasiet. Få et kig på studieboligerne – og se vores dejlige fælleshus.

Du kan også møde vores nuværende college-elever, som kan fortælle alt om livet på Fjerritslev College.

Du kan selvfølgelig også høre om de tre uddannelser – STX, HF og HHX – vi tilbyder på Fjerritslev Gymnasium. Der vil være både lærere og elever fra hver uddannelse til stede, som kan fortælle om studieretninger, valgfag og fremtidsmuligheder.

Er du interesseret i vores Esports-linje, kan du få en særlig rundvisning med nogle af vores elever fra linjen, som vil vise Esports-faciliteterne frem.

Til arrangementet byder vi på et stort nordjysk kagebord.

Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig KOLLEDAG '21. Alle interesserede unge mennesker og jeres forældre er meget velkomne til at kigge forbi. Tag gerne dine venner og (efter)skolekammerater med 🙂

Vi glæder os til at se jer!

Kort om Fjerritslev College

Hygge i college-fælleshuset

Fjerritslev College er et kollegietilbud for alle elever på Fjerritslev Gymnasium.

Som college-elev får man sin egen studiebolig (bygget i 2020) med bad og et lille køkken – og man har adgang til et stort fælleshus, hvor der bl.a. er faciliteter til tøjvask.

Ud over at tage en ungdomsuddannelse byder college-livet også på masser af sociale aktiviteter for alle, som har lyst. Der er fx fællesspisning, brætspils- og sangcafé og andre hyggelige arrangementer i fælleshuset – og man kan også bruge timerne efter skoletid på aktiviteter som fitness, mountainbike, volleyball, Esport, friluftsliv og forskellige musiske og kreative tiltag.

Der bor ca. 70 elever på Fjerritslev College i skoleåret 2021-22. Eleverne kommer fra hele landet.

På Fjerritslev Gymnasium går der i alt ca. 375 elever fordelt på STX-, HF- og HHX-uddannelserne.

Læs meget mere om Fjerritslev College her

Find vej til KOLLEDAG '21

Fjerritslev College

Fjerritslev College ligger lige øst for Fjerritslev Gymnasium på Skovbrynet 43, 9690 Fjerritslev

Der kan parkeres ved college eller på gymnasiets store parkeringsplads på Skovbrynet 9

Se gymnasiets og college' placeringer på kortet herunder