– for eventyrlystne piger og drenge i 7.-10. klasse samt alle gymnasieelever

Dyst med dine kammerater i et fedt adventurerace i Jammerbugtens fantastiske natur. Der er masser af præmier på højkant – og det er ganske gratis at være med!

Løbet byder på mountainbike, løb, klatring, samarbejdsøvelser og mange andre spændende discipliner. Når I er kommet i mål, sørger vi for et dejligt måltid mad.

Tilmeld dit hold via formularen nederst på siden. Hvert hold skal bestå af 3-4 personer, og der kan både være piger og drenge på holdet.

Kan du ikke samle et helt hold, er du selvfølgelig meget velkommen til at deltage alligevel. Vi sørger for, at alle kommer på et hold.

Der er mulighed for at overnatte gratis på gymnasiet natten mellem fredag 5. og lørdag 6. oktober. Sovepose, liggeunderlag og forplejning medbringes af holdet.

Har du spørgsmål til løbet inden tilmelding, kan du kontakte Lene Mogensen fra Fjerritslev Gymnasium på telefon 30 22 00 41 eller lm@fjerritslev-gym.dk

Se video fra Fjerritslev Adventure Challenge 2017

Tilmeld hold

Tilmeld dit hold til Fjerritslev Adventure Challenge 2018 via formularen herunder

Der sendes ingen automatisk bekræftelse på tilmeldingen, men I vil i løbet af kort tid modtage en manuel kvittering fra os

Hvis du tilmelder dig løbet som enkeltperson, kan du skrive til lm@fjerritslev-gym.dk – så sørger vi for, at du bliver sat på et hold