gymnasieruten

Gymnasieruten

Med busrute 270 – bedre kendt som Gymnasieruten – er det blevet enkelt og hurtigt at komme til Fjerritslev Gymnasium fra den nordlige del af Jammerbugt Kommune

Bussen kører fra Saltum hver morgen kl. 07.00 på alle skoledage og ankommer til Fjerritslev Gymnasium 55 minutter senere – via Pandrup, Kås, Moseby, Tranum og Hjortdal. Om eftermiddagen kører bussen fra Fjerritslev kl. 15.12

Se rutekort og køreplan herunder

busrute-270-kort
Se rutekort i stort format

270-oktober-2016
Se køreplan i stort format

»Jeg anbefaler FG og Gymnasieruten«

Asta Clara Hedin – 1.g • STX
17 år fra Saltum

– Jeg havde hørt meget godt om gymnasiet fra et par venner, som også går her, og da jeg havde været på besøg til Åbent Hus, var jeg ikke i tvivl om, at jeg skulle starte på FG.

Jeg har spillet musik i mange år og er ret interesseret i sprog, så studieretningen med musik og engelsk på A-niveau passer perfekt til mig. Jeg er faktisk også blevet lidt optaget af naturfag, efter jeg er startet på gymnasiet. Det havde jeg ikke lige regnet med, for det var bestemt ikke favoritfagene i folkeskolen.

Det er min plan at flytte ind på Fjerritslev College senere på skoleåret, men indtil videre går det rigtig fint med at tage turen frem og tilbage mellem Saltum og Fjerritslev med Rute 270.